orkar inte

berättar om dagemn imrogn. nu ska jag sova.. eller jag vet inte. haha. hörs imööööööööörgooooon

nu

Sha blöggen, igen dåra! Haha..

Kom hem för ett bra tag sen, men har hållt på med lite other stuff. Duschat, fixat låter till ipoden osv. Ska lägga mig i tid idag faktiskt, ska bara se en film tror jag. Ehm, för jag får inte sova länge imorogn. Jag och jana ska nog dra in till stan imrogon. Vid typ 2 ller något, minns inte. Ska träffa nåra och göra lite andra saker. Anyway, nu måste jag smörja in mina fötter med Voltaren säger morsan, guuuuud. Som om det skulle hjälpa lixom? Bättre att jag hugger av dom or something? Asså ni anar inte hur ont jag har i dom, vet helt seriöst inte vad det är för problem. Får dra till en läkare eller något och kolla upp det. Så fort jag springer och sedan stannar så dunkar det i som och värker så in i helv*te. Men nog om det. Vi hörs lite senare kanske..

innan träningen.. mobbbbbek
MEN LOOK, visst har jag bruna ben!?

donken!

Shuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeee bloggen!

Allt bra? Driver.. like i care? :) Menmen, stressade som fan alldeles snyss. Ringde janabajs och frågade var hon var någonstans. Trodde vi skule åkt för typ 5 min. Men så såg jag att jag var en timme för tidig. YES! -.- Alltså, vad fan är det med mig. Förs en morgon vaknar jag för tidigt och har ingenting att göra på en hel timme, som jag kunde sovit ut iställer. Och nu så har jag stressat ihjäl mig för jag trodde jag hade brottom? Åh, vad sur jag blir haha! Men jaja, så nu är jag klar. Ska på träning om 20 min. Jana kommer kvart över och nu är klockan hel .Vi tar bussen upp till träningen så den går som sagt 20 över.

Annars hare bara varit skola. Sista lektionen var profil, alltså handboll. Var inte med för jag har ju problem med mina fötter, kände at jag behövde vila dom till min riktigta träning.Hade glömt mina skydd så ja, jag satt bara och kollade på. När jana vart klar stack vi direkt till bussen, men vi missade den som gick til märsta station med kanske 1 min? Också en sånhära camilla-grej. OTUR! Haha, men vi tog Arlanda bussen som kom direkt efter. Vi gjorde ett riktigt sånt där ångest bestlut, ja eller nej?  Ja, vi hoppade på den och drog ut till arlanda och käkade DONKEN, haha random. Sen stack vi hem och så. Tog sällskap hem utav pontus eftersom våran buss hem till mig inte gick. Synd, haha men dagen har väll varit både najs och bajs!? Haha.. Skriver inget mer innan träningen. så vi hörs efter!

Nej gud så långt inlägget blev.. woups!

photoshop

Haha, gjorde om världens snyggaste bild på jana! Sjukt klockren. Gjorde den för några veckor sedan, men skrattar så fort jag ser den, as skön! Och ahha, ja jag gjorde den när jana var här. DEt är ju inte så att jag sitter och gör om bilder på janabajs ensam. Haha, och ja jag har fått "tillstånd" utav jana att lägga ut den.. som våra lärare säger. *suck* Haha men nu ska ni få se den, som sagt. SJUKT SKÖN! HAHA..


HAHAHAHAHA; rätt porrig, right? HAHaaa..

Final Destination

Det får bli Final Destination. Rätt gammal, men den verkar as bra! Så den ska jag se. Finns 2an 3an och 4an också. Troligen ser jag även dom med, men man börjar ju såklart med första? Haha.

Okej, jag är inte säker men jag tror den hadlar om en kvinna ELLER man. Som kan "se in i frmatiden" Eller får som flasch bilder eller videosar i skallen som visar vad som kommer hända någon sekund eller dag senare. TROR JAG! Jag är inte säker.. men här får ni en trailer på filmen.


min otroligt snygga..

.. Ed Hardy tröja! Vad tycker ni, är den inte sjukt snygg? ;d



Red Bat

Haha, nya redbull? Mobbad namn.. "red bat" Nej det är inte nya rebull. Bara bajsigt "omslag" men samma goda innehåll. Tur det, för .. Camilla <3 Redbull .. eller okej. "Red bat"Ts..haha

chacha! *ironi*

Okej, hej bloggen. Förlt en engång för dålig uppdaterning. Men kan ni gissa vad jag gjort idag? Svaret är sjukt lätt, PLUGGAT! . okej, im not a geek. Men jag ska fan ha bra betyd, såäre.

Anyway, som sagt har precis pluyggat och nu gör jag ingenting speciellt. Ska se på film snart tror jag.. Ni får veta vilken lite sneare. Har inte bestämt mig än.. haha. Men iallafall, skolan gick chill idag. Och vi fickl kebab med bröd i skolan idag, yea! Haha sjukt gott, och sista lektionen hade vi idrott. Gud, vet ni? våran idrottshall ligger långt ute i skogen, bussen går inte ens ända fram så man får gå sjukt långt (tycker jag dåra.) Haha, menmen. Får överleva 3 terminer till, + lite till . Ifall jag inte byter skola. Vilket jag antagligen inte gör. Men fan, nog om det! Haha, menmen nu ska jag fixa lite stuff. hörs snart igen!

Gammal bild.. början av sommarlovet i think? Buhu.. :'(

i want candy

är en film, jag vet. men även det camilla är sjukt sugen på just nu! Så ja, ge mig!
haha, ska springa iväg till matnära alldeles strax. Tror att jag ska köpa kina puffar, fyfan vad gott! Haha, och jag tycker jag förkänar det efter att ha pluggat i typ 2 timmar. Nice? Har endast några frågor kvar, eller. FÖR IDAG! orkar inget mer sen.. ska plugga mer imorgon. Vill fan ha bra betyg. Så ja, men jag tänkte bara blogga lite. men vi hörs lite senare. PUSS


plugg.. igen!

Tja bloggen! Haha, mobbat det låter.. men bry.

Kom iallafall hem för kanske en halvtimme sen. Fick gå från stationenj eftersom jag missade bussen med typ en minut? Haha, yes. Så nu kan jag ju säga att mina fötetr är lagom blöta. Det ha ju typ spöregna hela dagen? Eller imellan åt sådära.. och jag som har hål i dojjerna också, mums. Hahah nej men, juste! Har varit sjukt dålig på att uppdatera. Vi har sjukt mycket läxor nu. Och prov på fredag så jag vet inte ifall det blir så mycket mer blogga idag. Jo, klart det blir men inte mycket. Haha, hoppade till och med över träningen idag för att jag är tvungen att plugga. Jag menar, sällan det händer? Haha, men så är det. Ska sätta igång nu, snart. Fast för ska jag käka lite! Hör lite senare.



Har på mig mina gammla fotbolls short.. as sköna!

RSS 2.0