king kong

Den ska jag se nu, var as länge sen jag såg den! Så jag vart lite sugen..


camilla om du fortsätter såhär så blir du..

TJOCK! Haha, nejdå! Jag blir inte tjock, jag menar.. jag spelar handboll!? FNISS!


fanbärare

Nu är jag hemma igen! Har ju varit uppe i vikingahallen och varit fanbärare(flaggbärare) för norge, lisa var för danmark. Det var sjukt pinsamt! Eller nej... man trodde att det ksulle vara sjukt pinsamt, man var as närvös haha! Men det gick bra.. haha jag var livrädd för att jag typ skulle snubbla och typ blivit utskrattad av hela publiken! Fy vilken tur att jag lämnar sverige imorgon då tänkte jag.. haha men icke då! Det gick asbra, och eftersom jag var flagg bärare åt Norge, fick jag ha detras matchställ på mig. Thihi, jag vart sjukt snygg i dom! Funderar på att börja spela handboll i norge faktiskt.. bara för att jag var så snygg i deras matchställ! HAHa! Menmen, sen fick jag byta om te skånela kläder, och vara golvtorkare under hela matchen! Eller jag och lisa var fast det vara bara jag som fick springa ut på planen och torka. YEY! Typ inte, det var riktigt pinsamt ska jag säga er! haha.. men nog om det. Nu ska jag ta och dricka en burk med fanta. Men är är bilder;




handling, haha heter det så?

Anyway, hej bloggen! Har varit och handlat det sista nu, inför turkier IMORGON! Jag åker fan imorgon.. menmen!

Har ju som sakt varit och handlat lite, köpte ett vitt linne och en bh. Ni får bild på det sen, haha om det är så mycket att se? Menmen, nu ska jag nog börja packa för farsan kom nyss in med min otroligt fula resväska! haha.. egentligen vill jag ha en rosa, måste fan köpa det till nästa år. haha! amen sen efterpackningen ska jag upp te vikinga. Ska tydligen vara fanbärare till Norge(?) Haha, jag är ju halvnorsk så det blir nog sköj. Tror dom möter danmark idag? AA.. alltså det är inte landslagen, eller jo.. fast ungdomslandslagen! Haha, så ja det är vad jag ska göra.. så nu ska jag bara sätta på nyss smink, fixa håret och försöka få tag på lisa? Tror det var hon som också skulle upp dit idag, men jag måste fråga henne vad man ska ha på sig för jag har inte den blekaste? haha.. så ja, menmen.. ska duscha lite fort också och sen vaxa benen. Eller nu ska jag vaxa benen, haha ! Hörs senare..


det regnar..

.. tänkte bara berätta det för er som inte visste! förlåt, men var bara tvungen.
                                          

okeeeeeeej, det här var ju halft lustigt.. hehe!

milkshake

Har inte satt på någonfilm än, målade naglarna istället. Haha, men ska gå och göra mig en milshake nu! Sen ska jag sätta på min älskade film, she's the man. Orka rinte se någon annan. haha. Men juste, kan man ha chokladsås i milkshake? Nej, eller? Haha, alltså om man blandar dåra. HAHA! Får se ifall jag testar...


hahahah!

(mamma) - Camilla, skulle inte du ta tag i din låda och städa den idag?
(jag) - Men jag skiter i den där lådan!
(pappa) - Men nej usch, hur skulle det lukta om du sket i den lådan? ;o
(jag) - *asgarv*

byter skola

godmorgon! Hann inte skriva imorse för jag skulle iväg på det där mötet ni vet? AA, var iallafall där för att jag ska byta skola. Eller alltså jag och Jana ska byta skola. Haha, det var iallafall för att våran förra skola suger stenhårt! Haha jag lovar, den går under snart. *snyft* HAha, men bry på den!

Just nu sitter jag och käkar goooooooodis, ska snart se på film. tro det eller ej, men jag tror det blir she's the man igen! SÅ SJUKT JÄVLA BRA! .. seriöst, jag satt och skrattde för mig själv igår, och jag menar det. typ asgarvade! Och det är sällan jag gör det, hahah! Alltså det är ingen komedi, eller jo blandat. Men hon är så jälva skön bara, typ nästan lika skön som jag? Ts, haha. Menmen, annars blir det väll någon annan älskvärd film. Haha!

Me in the blondie times!

godnatt

Ska gå och lägga mig NU. 12? Haha inte vanligt, men jag behöver det nu. Hat sjukt ont i huvet och jag ska upp tidigt imorgon för att jag ska på något möte. hahaha. orkar inte berätta mer om det nu, gör det imorgon istället! Puss och godnatt.. haha.

she's the man

ÅH, fick syn på filmen She's the man. Fan vad sugen jag blev på att kolla på just den nu, så jag gör det. Den är sjukt bra, tror jag aldrig tröttnar på den! Det är fan ett måste att se den, så ifall ni inte gjort det.. guuuud gör det förfan! Haha..


isglass

Nu ska jag titta film och käka isglass! Puss

osminkad, as usual.. haha!

bloggdesigner

Som vissa utav er kanske vet så gör jag blog designer.. gjorde gratis förut då dom inte var lika utväcklade som dom är nu.. jag började ta betalt för kanske någon månad sen. Men har inte berättat det för er i min nya blogg, jag skrev det i min och janas blogg. Men ja.. som sagt jag tar betalt. Haha.. 
50 kronor - för hel design, text samt bakgrunder och headers. ja en hel deisgn + att jag märker designen med t.ex. Design ba : mmills.blogg.se
60 kronor - för heldesign bara att jag inte märker bloggen med ja, "design by... "

Så ja nu vet ni! Det är väldigt billigt jämnfört med vad andra tar för sina blogg designer.. Men iallafall, för att nå mig och prata om design eller om det är någonting ni vill skicka eller vadsom helst så kan ni maila mig på [email protected] ! och nej, det är inte den jag andvänder i vanliga fall. Så dum är jag nte, hihi!

irreterande! haha

Någon bombar mig på sms just nu.. drygt! Orkar inte svara, det är väll uppe i typ 32 sms just nu. Sånt avskyr jag! USch, bara omoget haha! Men endå lite gulligt? Kämpar verkligen för att få min uppmärksamhet typ, bara för att jag inte svarde på doim första 10 smsen..

godmorgon

Vaknade vid 2 idag. Så jag ahr inte hunnit med så mycket, bara duschat och käkat lunch. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. se på film kanske? Elelr jag hittar på någonting. Juste, mamma kom hem med as mycket godis te mig! YES. haha, så det ska jga nog svulla isag, fan jag pallar endå inte göra något. Juste, ska höra ifall towe är hemma.. måste hämta pengar ifrån honom. Sen så måste jag hämta min obil ifrån felicia.. får se vilken dag det blir. Kanske idag? Menmen, ska nog börja fixa mig iallafall. Hörs lite senare..

nu

Sitter och tittar på A cinderella story, sjukt bra! Den är sjukt lik askungen, men det är väll meningen antar jag? Ja alltså, fast det är en lite mer verklig film, för tonåringar. Ni vet den andra är ju tecknad. Hihi, juste! Jag inviger mitt nya cocacola glas också! Haha, mobbad jag är.. driver jag är cool.

Det är pause, men den börjar väll vilken sekund som helst.. så jag bloggar mer sen!

paris new bff

Ska kolla på det nu.. jag älskar det samtidigt som jag hatar det! Haha , det är patetiskt men who cares? Haha, typ.Till de ska jag sitta och suga på en isglass. MJUMSI!

kommentarer?

Just nu gör jag ingenting alls. Eller ska strax iväg och se på tv. Sen käka och sen lite annat.. Har as ont i magen nu så ska sprinag iväg och ta en alvedon..

Haha men juste! Ni är sjukt månag därute som redan läser min blogg på bara 4 dagar, vilket är hur kul som helst! Undrar bara vart alla kommentarer är? Eftersom ni är såpass många så borde det iallafall trilla in någon någongång ibland. och det gör det ju cokså, men lite bättre kan ni det vet jag! Haha..

dagens

dagens otroligt sexiga outfit;

mina första donken glas!

Haha, nu har jag fått en fungerande plattång.. yes! Jag köpte ingen ny utan vi böt den bara och fick en likadan tillbaka.. går lika bra det. Fniss..

På hemvägen så åkte vi in på donken och jag fick mina första donkenglas, haha STOLT typ... Och dom var rosa, cuuuuute! Tycker dom är grymt coola, tyå nästan lika coola som jag? Haha..

yes!

Godmorgon bloggen.. eller. a. Vakande för ett tag sen menmen..

Idag är jag liiiite gladare.. igår sög ju typ allt? Plattången, naglarna och massa annat. ONT I MAGEN ! men nu glömmer vi det! Haha, har setat och kollat lite i taxfree-katalogen nu. Man skulle beställa allting nu innan tolv. Så ja, vi är klara med det nu. SKÖNT! Och vet ni?! Jag åker om 4 dagar! Fan vad skönt..

Menmen, har typ bara mjukiskläder p mig, orkar inget annat idag. plus att jag snart ska åka iväg och löpa ny plattång. min strejkade ju igår! Sjukt irreterande. men tack och lov för att jag får en ny! Menmen, måste bädda sängen nu. Hörs när jag är hemma igen!


Inge smink.. visst e jag cute?


vaf*n!

Nu blir jag fanimej tokig! Min plattång har pajjat! Fan vad sur jag är just nu alltså.. döda mig någon? Typ så känner jag. Först naglarna och sen plattången? Vad fan är det här..

Menmen, ska typ åka och byta den imrgon? Alltså det kostade typ 600 och håller inte, sånt gör mig jävligt pist off! Aja, ska iallafall göra det. Sen ska jag titta på en kamera.. måste fan ha en ny. Någongång.. hehe.

Menmen.. skulle bara berätta det. Så ni kan tycka lite synd om mig.. *snyft*

naglarna


Visst blev dom söta!? Haha.. det ska faktiskt föreställa blommor ifall ni inte ser det. Haha, skit fula på första bilden, typ as skarriga. Men nu är dom söta. Fniss, jag vet att ni också tycker det!


älska statistiken.. !

har haft bloggen i drygt 2 dagar nu tror jag? 3 kanske? .. aja, men jag har sjukt mycket besökare för det.. it makes me happy! Wiho.. keep going sötnosar! Menmen.. tillbaka till naglarna..

skit naglar!

Lösnaglar =  skit? Haha, mina har redan lossnat. Eller alla lossnade ju inte men när typ 6 lossnar, då vill man ju lixom inte gå runt med bara fyra. och ja, jag vet att man kan klistra på dom igen.. men det blir inte lika snyggt som första gången? Så, det är typ bara skit? Haha, även fast det är sjukt snyggt och man känner SIG sjukt snygg med dom på. Men endå.. Haha och juste, tjejen på kicks sa att jag skulle prova märket "kiss" istället för "depend" för kiss klister var mycket bättre och hon sa att hennes naglar hade hålt i 3 veckor? Jo shena!..

Menmen, får väll fixa till mina egna naglar istället.. dom som är så sjukt snygga också.. tss. Haha, nej men jag ska göra dom sjukt snygga! Vänta ni bara .. hihi. Javet, ni kan få sånadära före och efter bilder på mina naglar, ja fan vad kul! Skriver snart igen..

oj

oj, kom just på att jag inte bloggat någonting idag? Haha, förlåt.

Men hej iallafall! (?) Vakande vid typ halv elva och gjorde mig klar på bara 20 min för att ta budden med syrran och eija. Vi skulle upp och käka kebab. Fast jag som ångrar mgi i sista sekund tog såklart en pizza.. lika gott det. Hih, men jag fick smaka kebab av eija och tack gode dug att jag inte tog kebab! Det för sta jag sa efter att jag ätit den var fan att den smakade turksvett, förlåt men det är fan sant. Inte för att jag smakat på turksvett någongång men lixom, den smakade som turksvett luktar? Hahah.. och då menar jag riktig TURKsvett, sånna män på markanden i turkiet som inte har råd med lite deodorant. Och jag var bara tvungen att säga det till er som redans bestämt er för att lacka loss på mig nu, men fuck it!

Menmen, nu ska jag springa iväg te matnära och köpa powerking och isglass. Mjummi, tillbaka strax!


Hade sån otur och fick sånadära färska champinjoner på pizzan, jag som hatar det!

godnatt

Ska sussa nu, men vi hörs imrogon igen. Godnatt sötnosar!

bilderna från idag

nu har jag laddat upp bilderna från idag, enjoy!



Kuliga va? Hehe.. vart visst inte så många, woups!


min egna maräng swiss

Haha, jag har gjort min egna maräng swiss! Istället för att köpa en liten jävel på donken för 20 spänn? Erkänn att jag är rätt bra. cred till mig alltså! Haha.. Kan berätta hur jag gjorde så ni kan vara lite wannabe mig, fniss. men det är ok!
Jag gjorde iallafall såhär att jag tog vanlig vanlijgräddglass.. la i så mycket glass jag ville i en skål, sen mosade jag glassen med en gaffel och sedan lät jag den stå framme i ungefär 2 min. Räcker.. sen hälde jag i bananchokladsås och småsmå maränger... självklart köpte jag klar bananchokladsås och msåmaränger.. men ändå är jag lika fiffig! Hihi.. men sen så blandade jag bara..  och wips. Mycket godaren en donkens maräng swiss! Här är lite bilder iallafall..







min "grej"

Ni kommer väll ihåg att jag sa att jag skulle göra nån as kul eller smart grej eller vafan det nu vad jag sa? haha.. Ska sticka iväg och göra den nu.. i köket! humma på det ett tag ni.. det har med donken att göra iallafall. Tillbaka lite senare med bilder (:


haha!

De senaste inlägget som hade rubriken "snabbt inlägg" är då från towe! Haha, för er som inte fattade det.. skön grabb alltså.

Anyway, mötte typ han vid sätuna skolan vid .. aa någongång. Sen typ lodade vi runt lite sibylla och shit. OH! sen började det regna så vi grog hem till mig.. suck. Hahahaha, fast vi hade endå rätt kul(?) Vi spelade playstation.. och så målade jag towes naglar HAHA! Rosa dessutom, blev riktigt snyggt! Haha, menmen.. han drog nyss hem. tror att han skulle te sein brorsa och lana eller något sånt? Ts haha.. men ja. Jag skriver mer senare! /Camilla
Btw.. bilder kommer senare. ifall vi nu fick några? haha..

Snabbt inlägg

Nu sitter jag här och dricker o'boy :) då kom jag och tänka på hur bra towe är ?? han är typ bäst på allt :O?  söt e han också :$ aja nu ska jag lira tekken ( nått fighting spel ) hare gött

drar ut

Nu ska jag iväg och möta towe, ska tydligen möta han vid sätunaparken men fuck heller! Han får fan komma hit hahaha.. Aja, sen när jag är tillbaka så ska jag visa er en as kul och smart grej som lilla jag själv kommit på.. hoho hörs snart!

nu;

Nu ska jag fixa mina naglar, sätta på lösnaglar lacka dom så dom blir ännu blankare och sen klia mig själv på ryggen.. haha! okej oseriöst, men sen kanske jag målar dom? Nej, dom får vara som dom är. Sjukt fräscht! Men juste! Pappa komm in med en "skrap-bingo" Haha, ni vet en såndär jätte stor skarplott?  Haha, så den skrapar jag nog innan jag sätter på mian naglar så dom inte går av.. OH titta, camilla tänker efter innan  hon gör något den här gången! Haha, yes..
Juste, sen ska jag typ dra ut med towe också.. jag skulle typ möta honom vid ica nångång.. fan måste smsa. haha..


Haha, såg det nu! Haha, nej den fula tummen på första bilden är inte min. Haha, det är min faders tråkigt nog..

har varit och shoppat

Hej igen! Kom precis hem och har varit och shoppat liiiite. Ni ska få bild på det nu..

Dålig bild.. menmen. Det här var mest impulsköp.. men för att få bättre bilder på nagellacket och det andra så kan ni spana in "min andra blogg" Haha, det låter lite rörigt just nu, men thats life! Jag menar bloggen som jag har med Jana, min polare. Haha, men klicka här för att komma dit!

ny blogg, ny dag

Godmorgon, alla mina besökare! Haha, inte för att jag har så värst många men många för att vara första dagen med min nya blogg?!

Anyway, vaknade ungefär vid tio idag. Och hoppade direkt in i duschen, så nu är jag nyduschad. Eller jag har faktiskt redan hunnit föna och platta håret. så nu ska jag bara sminka mig och klä på mig.. ni kan få en dagens outfit sen! Haha, men nu måste jag skringa iväg och käka innan min mage försvinner..


första inlägget

Mitt första inlägg. Har bloggat tidigare i en annan blogg med min kompis så det här är absolut inget nytt för mig, för er som inte vet! Haha. Den bloggen heter http://extrallt.blogg.se Men ja, jag var bara sugen på att skaffa en egen så det har jag gjort nu. Fast dock slutar jag nog inte blogga i den andra bloggen heller.. Så vi får se hur det här går! haha..

Men jag bloggar mer imorgon för jag är sjukt trött haha!


RSS 2.0