godnatt

BLOGGAR MER IMORGON; NU SKA JAG SOVAaaaaaa!

plugg plugg och plugg..

SHUE BLOGGEN! missed me? Haha, har inte uppdaterat ett piss idag, eller jo imorse?

Anyway, vart på inventering idag. Med handbollen so m sagt, räknade varot på maxi. KUL! Nej men jag och jana stack en timme tidigare för att vi var tvungna att dra hem och plugga, haha fniss typ? Så ja, det är vad jag håller på med just nu. Spanska och eneglska tills imorgon, måste verkligen "dunka in" glosorna som våran sv-lärare säger. haha, så ja. Måste nog fortsätta. Men vi kasnke hörs innan jag hoppar i säng!


This sucks..

godmorgon

Godmorgon! ÄR helt klar, vaknade vid 7 och ska ta bussen vid.. oh shit om en timme! Fan.. det såg jag nu? Nej gud ås jobbigt. Jag har fan varit klar i 40 min. Kunde lika gärna sovit i en extra timme? HUR TÄNKER JAG?! Fan vad irreterande..

Haha, menmen. Var asdålig uppdatering igår.. i know! Förlåt, men jag hade lite annat att göra. Fixade blandannat Matildas design igår. Blev rätt snygg faktiskt, fixade ju även Elins i förrgår som också blev rätt lyckad!..

Men ikväll då.. då har vi inventering på maxi med handbolls laget - wiho! Ska få pengarna av Matilda då från designen. Menmen, inventering. Sjukt tråkigt! Vi har ju haft det förut en gång, tjänar faktiskt rätt mycket stålar på det men det är som sagt sjukt tråkigt! Man ska springa runt på maxi och räkna produkter. Förra gången räknade jag och jana ALLA krydd/påsar-burkar. En hel jävla vägg med kryddor, inte nice. Men vi överlevde vilket jag tror vi gör ikväll också. haha!

Dagens: Okej, jag ska inte gå såhäri plugget. Vi har profil(handboll) första lektionen..


nice..?

Haha, vem blev just erbjuden att vara värdinna på nästa klubberietfest? Vip och stå på scen, jo jag! Haha, hm en liten funderare?

Men nu ska jag sova, hörs imorgon!

idag;

Dagens planer. Shoppa!
Vi hörs när jag är hemma igen!

jag får damp!

Helt seriöst! Vafan funkar inte statistiken för? Den gjorde inte det på hela dagen igår och inte nu heller! Äre bara min eller är det något knas med själv statestiken? Gud alltså..

godmorgon

Godmorgon bloggen, har nyss vaknat. Eller för 20 min sen. Innan spanade jag bara in lite olika bloggar.. Menmen, ska strax hoppa in i duschen. Sen sneare idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Jo kanske ska till rbg runt 1, ifall Jana kommit hem än. Hon är ju i Örebro(?) .. Annars så ska jag nog möta matilda och få pengar för designen. Så ja.. Men jag skriver mer lite senare. puss!

Im so sexy right now.. hehe.

ed hardy

Ni alla måste ju bara erkänna att jag är super snygg i min ed hardy kepa? Haha, love!

blondin nästa?

Funderar.. på om jag ska bli blondin igen? Hm.. skulle vara rätt nice. Men jag vill ändå vara brunett.. så jag vet inte riktigt än. Jag är ju as snygg i brunt hår, haha! Men skulle säkert bli ännu snyggare i blond.. fast jag vet inte. Men åh, nu vet jag vad ni tänker "ohno, inte en till.." Haha, men never! Never, att jag skulle färga mitt hår vitt! Eller platina, ser så jävla albino ut satt det inte är sant! Euw typ, har själv haft det så det räcker. Men då isånnafall, om jag nu skulle färga skulle jag färga mer åt den mörkblonda/matta färgen, sjukt snyggt! Slingor sådära.. as snyggt. Jo, det sulle jag nog göra, litegrann som min naturliga hårfärg fast mer stylat. NICE! Men som sagt.. jag vet ju intehelt säkert på om jag skulle våga. Tänk om det blir misslyckat, vilket jag inte tror det blir eftersom jag har världens bästa frisör som mamma. Haha, men vad tycker NI? Ska jag färga? Help me sötnosar?

Ska jag testa något nytt, eller förbli den söta lilla brunett jag är? Haha..


hubba bubba

är helt kalrt det godaste tuggummit ever! Haha. Me <3 Hubba Bubba

gissa om jag har tom garderob nu?


Allt det här blev slängt, ser kanske inte så mycket ut på bild men det var en rejäl hög. Och allt är fan bara skit, tönt kläder sen 5-6an? Haha, fast när man gott igen det förut så har jag alltid tänkt "nej det här kan jag inte slänga, fan.. den är bra att ha" Och så har den legat där i 2 år utan att ens blivit rörd. Jag hade till och med några tröjor som jag inte ens andvänt som blev sopar, prislappen satt till och med kvar? Haha.. jaja skönt äre iallafall att kunna dra ut lådorna igen utan att pehöva kmpa tills svetten börja rinna.. haha!

sådär!

Nu är designen till både mig och elin fixad! Skönt, har kramp i ena axeln efter typ tre timmar jobb? Gaad.. hur orkar jag?

Menmen, har inte gjort något speciellt idag eller jo, vi spelade handboll utan för willys idag! Haha, sjukt mobbad tycker jag dåra. Men det var "märstakalaset" så vi skulle locka fler spelare till klubben. Men jaja, careface på det? Haha, har även rensat minA garderober, och då menar jag verkligen rensat. Har aldrig slängt så mycket kläder förut, eller rättare sakt så mycket SKIT förut. Haha, ni får bild på det sneare. Men nu ska jag springa iväg och käka. Hörs senare! Och visst har ni saknat mig?.. lite?



kan inte låta bli..

Fan jag kan verkligen inte låta bli att blogga.. när man lixom väl bloggat i nått år och kommit in i "rutinerna" haha, som komma hem från plugget, BLOGGA kite snabbt, träning och sen blogga om man inte har något annat för sig. Det är lixom ändå rätt chill? Även fast det kan kännas lite små jobbigt när man vet att man inte boggat på ett tag och lalala.. ni fattar vad jag menar? Så jag ska nog börja igen, hur länge kunde jag hålla mig? Haha.. typ 3-4 dagar? YES! Så ja.. ska fixa ny design bara, så det blir roligare. Sen sätter jag igång. Fast just nu håller jag på med min älski elins design, så kanske ikväll? :) Håll ut!

lägger ner bloggen?

Fuck jag pallar fan inget mer? Haha, hinner knappt blogga någonting! Sjukt irreterande.. så jag funderar på att lägga ner bloggen.. eller åtminstånde ta paus för det här funkar fan inte.. 1 inlägg per dag.. fun! Så ja.. det får nog bli en paus. Sorry bitches! Okej, ta mig inte på "dessiebajs" sätt nu.. men haha jag vet att ni älskar att läsa min blogg! Men såhär blire.. Vi hörs sötnosar!

såå snygg, så avunsjuk!

Åh min farsa kom nyss in och visade sin nya tatto han tog idag.. SÅ SJUKT SNYGG! Gad. im in love typ? Haha.. Ni  får bild på den.. ni kommer smälta!


ge mig kebab!

Tja! Kom hem från plugget för en stund sen, hade idrott sista lektionen så det var bara att gå direkt till bussen vilket var jädra chill! Haha, men just nu gör jag ingenting speciellt. Väntar på att janabajs ska komma så ska vi dra och käka kebabtallrik sen tar vi bussen upp till träning. Haha kebab före träning? Nja... men chill äre. Haha och är sjukt sugen! Så ja.. efter träningen händer inget speciellt. Bloggar väll antagligen då. Menmen.. vi hörs!


ny design?

Funderar på ny design.. hm! Haha, jag är verkligen en sån person som tröttnar på bloggdesigner väldigt fort. Visst det kan vara både bra coh dåligt? Bra, för att ni tycker säkert det är riktigt kul med förendrign osv. Sen är det där.. när man ska skaffa en ny. Men eftersom jag är så grym så behöver jag ju inte fråga någon om hjälp. utan jag gör mina bloggdesigner själv. Det är rätt nice, för då får man ju exakt så som man vill ha dom. Men som sagt, ska jag eller ska jag inte? Kan ju åtminsdåne börja fundera på hur den ska se ut.. vilket går välldigt fort ifall jag är riktigt in to it! Så japp, ska nog sätta mig ner med ett glas päronsoda och fundera. Haha! Me <3 läsk! Typ..


Eller vad tyckerni, ska jag ha kvar den jag har nu?

YESYESYES!

YEEEEEEEEEEEES! mina högtaler funkar igen! och ja.. det var som sagt som jag trodde. Jag hade kopplat in den fel.. satt fel sladd i fel utag. LYCKAT! Så ja, nu dunkar jag som fan! Skiter i min huvudvärk nu.. ge mig bara musik. Jag skulle nog inte klara mig länge till.. haha jag är helt seriöst! Anyway.. musik vare!

Typ så känner jag mig just nu..

usch för måndagar

Tjaaaaaaaaaaa bloggen!

Haha, ää. Kom hem för en stund sen. Eller en rät lång stund sen, ar både hunnit gjort våran läxa vi fick idag *suck* och käkat middag till fortsättningen av filmen jag började på idag. Vi hade SO i block idag.. så det var det vi även fick i homework. Haha, jag är ju så good så jag gjorde klart den på en kvart. Haha nice. Menmne, annars har vi bara haft handboll på morgonen. Slutade kvart över tre idag. Alltså snälla en måndag? Nu finns det fan ingenting positivt med måndagar? Första dagen på veckan, slutar sent och kommer SÄKERT få läxa varje måndag, urrrrrrrrrrrk. Menmen, jag överlever nog får vi hoppas. Börjar bli sjuk också, är helt täppt i näsan och lite seg. Haha.

Men iallafall, har nyss laddat in turkiet bildern apå datan. Redan tänker ni? *irnoniskt* Men ja, jag har inte orkat innan. Så det blev nu, bättre sent än aldrig. Ni får se dom i något senare inlägg. Men nu ska jag vila min skalle, känns som om huvudvärken är påväg tillbaka. SUCK!

goodnight

Ska lägga mig och se på film nu. Har duschat och grejat. Nice, sen så ja.. nu som sagt äre film och smsa. Orkar inget annat, eller orkar inte sitta uppe nå mer. Så det blir sängen, fyfan vad skönt! Menmen, har precis packat väskan inför imorgon. Börjar halv tio, eller vi ska vara ute i kolsta halv tio, vi har profil. Eller alltså handboll. Nice, sen slutar vi ... äsch någongång. Eller kan kolla.. aa 20 över 3. Usch vad sent, nej men jag överlever nog. Efter vet jag inte vad jag hittar på. Får vi se, men nu ska jag se på film. Hörs imorgon gullegrisar! Haha..

ska käka

Uppdaterar lite fort nu för jag måste käka. ÄR VRÅLHUNGRIG!

Menmen, kom nyss hem från ica. Eller rbg, jag och jana drog dit för att kolla på towes fotbollsmatch. Nöten sa att den började klockan 5 så vi drog dit. Men sen visade det säg att dom hade samling då. Så vi satt och kollade på hela dreas uppvärmining och grejer. Haha, menmen sen kom david och kollade på den med oss. Vi drog hem efter första halvleken. Fan dom låg under med 3-1 då. Haha synd. Men iallafall, åååh ni ska höra värsta tabben vi gjorde! Vi gick till rosersbergs tåg station i typ myr fart. Så när vi är precis utanför stationen så ser vi tåget stå där upp så vi får typ kuta in på tåget.. upp för alla trappor osv. Så vi hinner inte ens se åt vilket håll tåget gick åt så det slutade med att vi hamnade i väsby! Haha lyckat! Menmen, vi kom iallafall hem till slut.

Men nej hörrni, nu måste jag käka. Innan jag spyr. Vi hörs snart kanske!

Bild på nööööördsen från igår.

popcorn

Tja igen! Haha, var ute lite med nördrna = DAVID TOWE OCH JANA! HAha... vi ghade det väll nice? Dom drog hem vi typ 9 någongång. Så ja.. nu sitter vi här och käkar popcorn. Jag och den ena nörden då alltså. Ehm haha.. Vi brände våran första påse popcorn.. eller jag rättaresagt. Så vi var tvunga att poppa en påse till. Men har inge mer att säga. Bloggar kasnke mer senare. Här komemr en as ful bild på oss.


Okej, haha nu ska vi lyssna på musik. För vi behöver verkligen! Båda dampar på att mina högtaler är trasiga på min data så vi ska lyssna på musik på min STEREO! Haha, vet inte ens hur det stavas (?) Men ja.. det blir väll markoolio eller något shit. Haha.

idag

Godmorgon bloggen!

har gjort iårdning lite vitlöksbröd som blev min frukost. haha, annars sitter jag bara här och gör ingenting. Ska börja fixa mig snart, har rätt brottom för ajg ska på möte om 1 timme. Ni vet utväcklingsamtal med läraren? AS GRYGT. Fan jag hatar sånt. Menmen, det är bara i en halvtimme så jag överlever nog.

Ikväll då, jana slaggar här tror jag. Vi drar väll ut ikväll antar jag.. vi ska typ träffa några. Fast ja.. på söndag har vi upplandsträning också. Så det är väll nice? Nej gud.. jag orkar inte skriva. Haha, måste fixa mig nu. Ni kanske väll kanske får bild på dagen outfit. Känenr verkligen hur bloggen börjar torka. Fy, menmen. Hörs snart igen!

just nu

Börjar få kramp i käkarna. Har tuggat tuggummi i minst 4 timmar nu känns det som. Måste fan ta och spotta ut det nu på direkten fan. Kommer väll inte kunna käka mat imorgon annars? Säkert världens "träningsvärk" i käkarna. Haha.. illa.

Menmen.. åh har snackat lite med michelle nu på msn. Eller det var typ n halvtimme sen men ni fattar. Vi går ju på samma skola nu igen, var bästavänenr förut och grejer men sen skils man ju åt och ja ni vet hela? Först så bodde vi ju minst 100 meter ifrånvarandra, gick i samma klass och handbolls lag. Sen böt hon skola i 4an eller 5an och slutade på handboll och flyttade till sigtuna. Det var väll då vi började glida. Eller alltså, nu snackar jag för oss alla.. Jag, elin, jana och då michelle. Vi var fan tajtas. Bästavänner. Och ja sen som sagt skiljs man ju åt.. sorgligt! Buhu. haha, men men snackade ju med henne och fan vad jag saknar henne. Seriöst.. hon var klockren ;d

Men iallafall, nu ska jag leka lite i photoshop. Hörs snart igen!

skolfoto

usch för skolfoto! Hade det idag.. och det är verkligen en typisk sak jag inte tycker om! Visst okej, så farligt äre inte. Men det är fan en utav nåra saker jag skulle säga att jag hatar. Haha, och man blir ju inte heller typ snyggast pårom heller? Det är det som är grejer. Skolfoto är en typsik grej det flesta blir misslyckade på, iallafall jag! Hahah. Menmen, hade ju det idag som sagt. Och ni vet de enskilda fotot? Det man sällan går runt och visa folk? Ja, och nu äre så att på Bergius, min nya skola. Så sätter dom upp allas enskilda foton på väggen i skolan. Gud alltså om jag blir misslyckad tar jag mitt liv? Haha.. Men ja. Ni ska absolut få se hur fotona blev OM jag blir nöjd med dom. Annars hopar vi det. haha!

Förra året var typiskt ett sånt år då jag blev grymt misslyckad! HAHA

jävla högtalare!

Nyss duscat. Toan var väll upptagen i cirka 1 timma. Haha, jävligt skönt! Och då menar jag dushen, haha! Så nu har jag skrubbat bort allt äckligt flag från semester.. får vi hoppas. Eller så vaknar jag imorgon och har hela sängen  fylld utav torra hud bitar?! ALLTSÅ EU! Låter riktigt jävla skabbigt.. Men nu skiter vi i det här!

MINA HÖGTALERA är sprängda! Fatta vad sur jag är fan jag har stått ut med tystnad i över 2 dagar. Snart går jag under, jag behöver musiiiiiiiiik! Fast när jag fått dom att funka igen (om det går(?) Så blir jag väll tvungen att ha på lite lägre nivå.. *suck* Fast dom kanske inte e sprängda? Har ingen aning, jag har väll SÄKERT bara stoppat i fel sladd i fel uttag. MÅSTE fråga pappa om hjälp NU! Står inte ut nå mer.. gad!


äntligen fredag

Så då vare fredag. En hel vecka har gått i plugget, skönt! Ioförsig så har ju den här veckan inte varit så jobbig.. mest inorfation och massa skit saker. Härligt!

Dagen då, gick ju till skolan vid 9. Vid lunch stack jag och jana till öb och köpte en liter cola sen stack vi till ekilla. Hälsade på min grymt saknade klass, buhu! Killarna var så söta " fan klassen suger utan er, helt seriöst" Aw lixom? Haha, menmen. Sen drog vi tillbaka till bergius och slutade vid halv två. Då drog jag och jana hem, slöade och sen byte om till träningen. Och har precis kommit hem från träning nurå, gick väll bra. Men ska käka nu, grillat! Min pappa är bäst, haha sen blir det iallafall duschen. Blogegr mer ikväll. Det är fan ett måste eftersom den här veckan har haft brist på bloggning.

Jag är såååå snygg

dagen

Okej lita snabbt nu. Började 9 idag och slutade halv 2. Då drog ja, jana och felle till ekilla direkt efter. Eller haha, påvägen drog vi in på sibylla och köpte pommesfrites och cola. Nice, sen gick vi som sagt till ekilla för vi skulle lämna skåpnyckeln och shit. Men då var inte våran klass där i plugget? Dom hade profil och var typ utspridda över halva märsta. Så vi drar dit på måndag istället. Så ja..

Och fan, imorgon har vi skolfoto?! Fatta jobbigt. Jag orkar verkligen inte. haha :Ö Jag blev sjukt ful förra året.. eu. Hoppas jag inte blir misslyckad iår. Då blir jag fan sur, för på bergius hänger dom tydloigen upp dom enskilda fotona på en vägg?! Mys.. Äsch fan.

Jaja, nuska jag se på tv. Puss bebisar.

nu så

Ber as mycket om ursäket för... eller nej det gör jag faktiskt inte! I have a life too! Så ni får vänja er nu när skolan börjar, men jag ska uppdatera så mycket jag kan iallafall. Tror att amn måste vakna till vilket jag tror sker snart iallafall, det har ju trottsallt bara gått i skolan i 2 dagar? Men ja, det blir som sagt stressigare när skolan och handbollen börjar. Man får lixom inte lika mycket tid för datan, vilket jag inte tror någon får! Hahah.. men anyway.

Var ju i skolan idag, funkade väll lika bra som typ dom två första dagarna. Men jag måste bara säga att jag saknar min förra klass sjukt mycket! INTE SKOLAN, utan klassen. Svär, inget slår den fan. haha. Menmen, det här funkar iallafall. Och en lärare har redan hamnat på min hatarlista! Haha, hon är sjukt störd. Uräskta, men jag tycker verkligen inte om henne. Menmen, nu släpper vi det. Ska sätta mig och se på lite tv nu. Fast först ska jag ta fram klädertills imorogn. Pallar inte hålla på med det imorgonbitti. Så jag kan sova ut längre haha, fast vi börjar ju 9 så det är rätt chill endå. Börjar 9 hela veckan och slutar 2. Så efter skolan drar vi till ekilla igen. Ska lämna tillbaka skåpnykel och lite sånt. Dom slutar ju halv 4 typ! Haha.. Menmen, tvn väntar!

"alltså gad, jävla smygfotare! Fuck vad jag hatar att vara känd ibland assååååååååw. Låt mig sova ifred typ!  DÖÖÖÖÖÖ"

bloggar imorgon!

.

förlåt

Förlåt för att jag inte uppdaterat mycket alls? Sjukt sämst. Men har haft fullt upp.. skolan har ju börjat och shit. Var på träning nu och ska hoppa in i duschen nu direkt! Bloggar mer sen, promise! 

Eftersom jag varit så elak och inte uppdaterat, får ni en kyss som en liten.. äsch vet inte? Ni får den för att ni är så söta!

porno king

Kom hem för ett tag sen. Nån timme sen kanske. Skulle egentligen SLUTAT nu klockan tre men det blev inte så länge. Men det gick iallafall bra, hamnade i 8:1IDH. Lagom chill, gullungarna linda och fell förjar ju där cokså så det är nice. Menmen, sitter och smsar lite med Janis, hon är typ i väsby! Fatta, snart är hon tillbaka och fan vad jag har saknat henne. Ska träffa henne nestan direkt när hon kommit hem. Sen kanske vi drar uut med linis ifall vi orkar. As länge sen vi alla tre var. I miss it. Buhu, men snart! Haha..

Nu sitter jag iallafall med min ursköna sov-tröja på. PORNO KING! Haahaha, skit skön. Och för er som inte fattar ska det så BURGER KING egentligen. Ska Käka mina kinderägg stavar.. eller vafan det nu kallas. Kinder choklad typ. Haha.. som jag då köpte i taxfreen på flygplatsen i turkland. MUMSI!


skoooooooooolaaaaaaaaaaaa

JAG ORKAR INTE!

Men är tvungen.. drar dit själv eftersom jana forfarande är borta. Eller smsade med henne lite smått och hon sa att hon var påväg hem. Ska träffa henne ikväll, längtar! Anyway, har fixat mig lite och ska snart dra iväg och käka frukost. Klockan är typ 11 och vi börjar 1. Så.. har gott om tid. Det är ju bara information och upprop och sånt idag så vi slutar 3. Skönt! Men som sagt, jag orkar verkligen inte med skolan! Fan, sommarlovet har verkligen gott för fort..
FACELOOK: typ..

Inget smink, eller jo mascara. Haha, och ja.. haha världens sötaste endå!

back on track

Haha, man märket att jag varit borta i två veckor på statestiken. Håller med om att det inte är så kul att läsa en blogg som uppdateras 1 gång var tredje dag. Haha, men vissa utav er kunde inte släppa min älskvärda blogg. En hel del faktiskt. Men men, så märker man ochså att ni är medvetna om att jag är tillbaka också. Back on track. Det här gillar vi..
                             

GEEEEE MIG GODIS!

OH HERREGUD! VAd sugen jag blev på godis, lösvikt. Sura och och lakris och allt! Fan vad gott.. det slog mig när jag kom och tänka på att jag inte käkat nått godis alls under dom här två veckorna i turkiet! Dom har ju inge lösvikt, bara typ imorteraade colaflaskor och skit, Kostar plånboken! haha.. och deras egna godis, eller om man ens kan kalla det "godis" ser ut som typ feta ost, såna små fyrkantiga bitar fast typ hård röd/gul/grön osv. gele. Med mjöl utanpå! GOTT? hm nej. Skulle inte ens stoppat något sånt i munnen ifall jag ens visste vad det var! Haha, nej måste gå och se om vi har något godis. Vad som helst. Svenskt!

ny duschad


Är helt nyduchad, färgen är ur osv. Har rakat benen och massa annat så nu känner jag mig mega fräsch. Ni vet man kan känna sig lite jag-har-ingen-ork att fixa och sånt med sig själv när man är på semester. Man bara låter det flyta. Men nu så.. ! Haha, ska smörja in mig med bodu butter nu så jag inte tappar mer skinn efter turkiet. Kan vara rätt smart för det är så lätt att man börjar torka här i torra luften i sverige och börja tappa torrt skinn från hela kroppen. Usch fy och blä. Så ja, det är vad jag ska göra nu.

just nu:

Sitter med färg i håret just nu. Inann det klippte jag det lite.. eller min morsa alltså. haha, var tvungen eftersom mitt hår blev helt knas där nere. eller det blektes sjukt mycket och blev rätt risigt. Men ingen kris alltså, haha det var bara bra att jag gjorde det här. Så snart är det prima igen! Haha..

Anyway, kom och tänka på mitt hål i örat. Morsan sa att jag kunde byta örhänge idag. Thankgaaaad för det. Örhänget jag har i nu har jag verkligen tröttnat på. Så nu medans jag väntar ut tiden med hårfärgen så ska jag leta upp ett perfekt örhänge. Hörs snart!

Snygga jag i nuet.. hehe okej - håret ser svart ut med icke. Det är webben och sen är det ju blött och hårfärgen i sig. Och ja ni vet! hahah..

fancy



Har öppnat min nya parfym. Det blev tillslut att jag beställde Fancy från taxfreen. Vilket jag gjorde helt rätt! Den luktar sjukt gott.. yea!

rösta på mig sötnos?

Är med i sarah palmbergs tävling. Och ni är väll så otrligt gulliga och lägger en röst på mig.. eller? Hihi.. det är iallafall super lätt. Det enda ni behöver göra är att kommentera tävlingen med NUMMER 3. come on älskisar!

hemma!

Nu är jag hemma igen. Rätt skönt faktiskt. Fast vädret är så mycket bättre där borta.. det är fan det enda som gör att kag längtar tebaka. Menmen, kom hem 5 i morse och sov till 1 idag. Min säng har nog aldrig varit så skön som den var imorse när jag la mig! Haha.. Men jag är sjukt sliten idag.. så jag ska nog inte göra s¨mycket. Bara åka upp te eourostop och köpa hårfärg. Sen ska jag nog braa hem och tare lungt. Orkar nog inte blogga så mycket mer idag.. men vi får se. Hare bra!

sista inlägget i turkiet

Hej! Internet funkar på våran egna data nu. Så det är chill.. ehm, har käkat lite lunch nu och ska strax ut och pressa det sista! HAHA.. sjukt skönt. Men iallafall..  Vi åker ju hem ikväll, och vi lanadar på arlnada runt 3 på natten. Fatt vad härligt.. fast endå lite knas. Kommer väll inte


lange sen..

Hej bloggen! Saknat mıg? YES! vet att nı har.. har fortfarandfe lıka manga besokare sa nı spanar ın mın underbara blogg varej dag.. hıhı.

Menmen, ınternet har strulat de senaste dagarna .. bade pa varan egna data och hotellets men nu sıtter jvı pa hotellets sa ja.. det  ar darfor ınte dom dara tre bokstaverna fınns nı vet? haha.. as ırreterande. Men vı overlever.

Envecka har gott nu.. eller en vecka och en dag. Har ungefar 5 dagar kvar att njuta sen ska jag hem te skıten ıgen. Orkar fan ınte, det ar det som forstor hela semestern. att behova tanka att man snart ska hem och borja skolan, suck! Menmen, ungefar en vecka kvar och jag ar redan brunare an var jag var forra aret nar jag akte hem. LAGOM CHILL? Anyway, saknar faktıskt sjukt managa dar hemma.. *snyft* Men vet nı! Gud, skıt tragıskt.. jag branda mıtt anıkte sa mycket att jag var pa vag att fa stora vattenblasor ı facet.. sa jag har fatt haft mıtt huvud ı skuggan ı tva dagarna nu... det ar darfor jag kanske ıunte ar lıka brun ı ansıkten som kroppen nar jag kommer hem. Och egentlıgen sa far jag ınte sola ansıkten pa ungefar tva dagar tıll men fuck no! jag maste fan stekkaa pa.. och om jag ska gora ! hahah.. men det blır nog bra.. Men annars har jaf fan bara levt lıvet.. shoppat lıte osv.

Men horrnı, har ınte sa mycket mer att saga.. loggar vall kjanske ın nagan mer gang under den har vweckan.. men nı far ha det sa bra.. for det kan nı ge er pa att jag ska ha! Haha.. (hoppas nı pallar lasa..)

grattis mamma!

Tja bloggen, här igen. Vi ska trax ut och äta så det får bli snabbt. Min mor fyller år idag så vi ska åka till en as nice resturang. Menmen, har varit sjukt skönt och varmtidag. Havet är fan underbart! Och jag har bränt min lilla rygg as mycketoch ansiktet med, As nice men jag kommer väll ligga och skrika inatt och skylla på att allting är min ysrras fel eller något.. BARA FÖR ATT! haha.. nejmen. Nu ska vi dra. HÖRS IMORGON KANSK!

snabb update från turkiet

Tja bloggen! Saknat mig, haha har bara gått en dag. Menmen, är i turkiet nu. Men bloggar från min egna dator så det finns ÅÄÖ haha, Menmen, det är asnajs här, har redan fått färg sån stekare som jag är. haha, menmen. Imorgon blir det havet. Fan vad härligt! Hoppas ni är grymt avundsjuka på mig just nu.. eller jag vet att ni är det. Men ska nog hitta på någotning annat nu. Tänker inte slösa min tid på bloggen nu vafan, har ju semester!

i love you elin

Ska gå och möta min älski elin nu, ska säga hejdå te henne. KOMMER SAKNA UNGEN MEST! Tillbaka snart..

nu

Nu.. eller strax ska jag möta upp sötnosen felicia. Ska hämta min mobil som hon fått lånat.. i know, I'm too sweet. haha, men sen så ska jag nog bara kolla det sista och blogga något inlägg till. Kanske inte hinner så mycket mer. Vi får se!


dagens "glamorösa" outfit

Haha ni kan få dagens outfit, även fast det inte är så myckt till outfit.


Alltsåjag ska fan sitta på ett flygplan i några timmar, tänkte först sätta på mig ett par shorts men jag orkade inte sitta där med ett par skavande jeansshort. så jag tog bara ett par mjukisar.. så direkt innan vi ska landa så ska jag springa in på toan och byta till ett par shorts.. eller tror ni jag överlever värmen i dom här brallorna? Nja.. eller det är ju trots allt natt när vi landar men det är endå jävligt fuktigt och hot där nere på natten! Men vi får se hur jag gör.

aj

Helvetes jävla skit! Jag bärnde mig preics på min plattång. Fick et asrött sträck på benet, aoutch!

Haha, men godmorgon bloggen! Fan vad jag är glad idag, om man bortser från att kag just brände mig på plattången..Hehe, men annars är jag glad! Min mens tog precis slut, i rättan tid! haha, fan vad skönt! Menmen, ska gå och käka lite frukost nu. Lunchen blir väll på arlanda tror jag. Och middagen på flygplanet. Så det är najs, eller mindre najs. Fan jag hatar flygplansmat! Jag vill vara liten igen, när man fick barnmat! Såå mycket godare, typ köttbullar och potatis skivor som dom hade tryckt som smielisar. Hihi.. och så fick man typ en marabou choklad som efterrätt.. men vd får man nu? Någonjävla gryta med en sallad som efterätt med svart oliver i! EEEEEU. Men jag överlever, hoppas vi. haha. Men jag ska käka nu. Skriver mer snart..

jag är sååååå klar!

Har preics varit inne i duschen, rakade benen osv. Tvättade håret såklart, vilket betyder att det kommer vara krulligt imrogn? Haha, eller krulligt och krulligt, vågit typ. Men ni fattar, så ja jag ska plattade och sedan packa ner plattången i resväskan för att sedan andvändas i turkiet nästa gång. Fan vad härligt! Vet ni hur sjukt taggad jag är eller.. bara komma bort. Yes! Det två sista veckorna uatv sommarlovet spenderar jag i stekheta turkiet, kan det verkligen bli så mycket bättre? tja.. knappast. Menmen.. ! har packat klart.. eller ja nästa. fortsätter lite imorgon.. då kan ni få se min packning. Hehe..

Ska även träffa towe imorgon, ska hämta lite cash från honom. Möter honom vid stationen vid 1.. eller javenne. haha, sen kanske jag också skulle säga hejdå till min älskiiii elin! Men bara knaske.. sen ska jag nog bara fortsätta packa och ja.. tror planet går vi 6 någonting så jag hinner nog blogga lite imorogn också.. hihi, men nu ska jag se klart king kong. Sen sova. GODNATT!

RSS 2.0